Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pudink v tmavém župánku

fotka Pudink v tmavém župánku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Pudink v tmavém župánku:

3 vejce  | 2 lžíce hladké mouky  | 3 lžíce moučkového cukru  | 4 lžíce rozinek  | 1 šálek plnotučného mléka  | 1 citron

Postup přípravy receptu Pudink v tmavém župánku:

Důkladně rozmícháme mléko, vejce, mouku a lžíci cukru. Do toho vmícháme tři lžíce hrozinek. Formu vymažeme máslem a hojně vysypeme lžící cukru. Vložíme směs a vaříme ji ve vodní lázni asi 1 1/2 hodiny. Mezitím vaříme zbylé hrozinky a cukr v malém množství vody. Když se hrozinky rozvaří na hustou šťávu, ochutíme je citronem a zalijeme jimi hotový pudink.


Fotky receptu Pudink v tmavém župánku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pudink v tmavém župánku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles