Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pyré z černého rybízu

fotka Pyré z černého rybízu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Pyré z černého rybízu:

500 g černého rybízu  | 500 g želírovacího cukru

Postup přípravy receptu Pyré z černého rybízu:

Rozpis je na 4 sklenice po 250 ml. Příprava zastudena: Rybíz opláchneme a dáme dobře okapat. Vidličkou uvolníme bobule ze svazku. Rozmixujeme je s želírovacím cukrem. Mícháme šlehačem asi 15 minut, dokud se cukr nerozpustí. Potom pyré plníme do horkých, suchých sterilních sklenic, které neprodyšně uzavřeme. V lednici vydrží až 3 měsíce. Počet porcí jsem psala odhadem, podle toho, na co pyré chceme použít.


Fotky receptu Pyré z černého rybízu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pyré z černého rybízu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !