Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Quiche lorrain - zapékaný špekový koláč

fotka Quiche lorrain - zapékaný špekový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Quiche lorrain - zapékaný špekový koláč:

250 g mouky  | 130 g másla  | 3 cl studené vody  | 5 vejcí  | 3 sklenice smetany  | 250 g uzeného boku  |  máslo na vymazání formy  | špetku muškátového oříšku  |  sůl

Postup přípravy receptu Quiche lorrain - zapékaný špekový koláč:

Smícháme mouku, máslo, vodu, 1 vejce a uhněteme bochánek a necháme asi 2 hodiny v chladničce odpočinout. Z těsta vyválíme plát asi 0,5 cm silný, vložíme do vymazaný formy a propícháme viudličkou. Těsto upečeme při 200°C asi 12 minut a necháme vychladnout. Uzený bok nakrájíme na plátky, omastek odstraníme a plátky položíme na vychladlé těsto. Vejce a smetanu vyšleháme vidličkou, osolíme, ohutíme oříškem a nalijeme na plátky uzeného boku. Pečeme při 200°C asi 30 minut. Podáváme vlažné.


Fotky receptu Quiche lorrain - zapékaný špekový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Quiche lorrain - zapékaný špekový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !