Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.06. 2018
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Quiche z Touraine

fotka Quiche z Touraine
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Quiche z Touraine:

10 dkg škvarkové pomazánky  | 25 dkg škvarků  | 3 vejce  | 1 dcl mléka  | 1 dcl smetany ke šlehání  |  sůl  |  pepř  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Quiche z Touraine:

Připravíme těsto, necháme odpočinout. Vyložíme dortovou formu vymazanou máslem, těstem vyváleným na 5 mm šířku.
Na těsto rozložíme obě škvarkové speciality a posypeme sekanou zelenou petrželkou. Ušleháme vejce s vařicím mlékem, osolíme, opepříme, přidáme smetanu a nalijeme na škvarkovou náplň.
Pečeme 40 minut ve středně vyhřáté troubě.
Podáváme teplé.


Fotky receptu Quiche z Touraine:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Quiche z Touraine
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !