Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ragú z vepřového kolene

fotka Ragú z vepřového kolene
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ragú z vepřového kolene:

600 g uzeného kolene bez kosti  | 400 ml vývaru (bujón)  | 250 g zelených fazolek  | 200 ml smetany ke šlehání  | 1 cibule  |  olivový olej  | 2 lžíce mouky  | 2 lžíce hořčice  |  sůl

Postup přípravy receptu Ragú z vepřového kolene:

V hrnci rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Přimícháme mouku a krátce ji zasmahneme. Potom vmícháme chladný vývar a za stálého míchání přivedeme k varu. Potom přidáme hořčici a necháme povařit několik minut. Maso nakrájíme na kostky, opečeme ho na rozpáleném oleji a potom ho přidáme ke směsi cibule a hořčice. Společně dusíme a když je maso téměř měkké, spaříme nakrájené očištěné fazolky v malém množství osolené vody, přidáme k masu a přilijeme smetanu. Necháme ještě asi 5 - 10 minut povařit. Podáváme s opékanými bramborami.


Fotky receptu Ragú z vepřového kolene:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ragú z vepřového kolene
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !