Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčata a brambory zapékané se šalvěji

fotka Rajčata a brambory zapékané se šalvěji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rajčata a brambory zapékané se šalvěji:

250 g brambor  |  sůl  | 500 g masitých rajčat  | 2 cibule  | 1 snítka šalvěje  | 3 lžíce olivového oleje  |  čerstvě mletý pepř  | 125 g plátkového pikantního sýra

Postup přípravy receptu Rajčata a brambory zapékané se šalvěji:

Omyté brambory vaříme asi 20 minut v osolené vodě a scedíme je. Brambory necháme trochu odpařit, oloupeme je a nakrájíme na tenčí plátky. Omytá rajčata rovněž nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemná kolečka. Troubu předehřejeme na 200°C. Otrháme lístky šalvěje a krátce je opečeme na rozehřátém oleji. Do vymazané zapékací nádoby střídavě šupinovitě poskládáme brambory, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Nahoru rovnoměrně rozdělíme šalvěj a sýr. Zapékáme 10 - 15 minut v troubě, až se sýr roztaví a povrch zezlátne.


Fotky receptu Rajčata a brambory zapékané se šalvěji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčata a brambory zapékané se šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !