Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rajská omáčka - český fenomén

fotka Rajská omáčka - český fenomén
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Rajská omáčka - český fenomén:

2 malé konzervy rajčatového protlaku  | 3 lžíce másla nebo oleje  |  4 lžíce hladké mouky  | 1 větší cibule  | 6 kuliček pepře  | 3 kuličky nového koření  | 1 větší bobkový list  |  sůl  | asi 2 lžíce octa  | 1 lžíce cukru  | 1 litr vody (z toho může být polovina mléka)

Postup přípravy receptu Rajská omáčka - český fenomén:

Na másle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme tmavší jíšku. Rozředíme ji vodou, dobře rozmícháme, vložíme koření a povaříme asi 15 minut, až je omáčka příjemně hladká, pak vše přecedíme. Vložíme do omáčky protlak, tolik, aby byla příjemně červená. Rozmícháme, přisladíme, přisolíme a okyselíme. Vše podle chuti. Pokud nemáme protlak, použijeme kečup, ale toho musíme dát do omáčky víc. Vše povaříme a podle toho jak máme rádi omáčku hustou, naředíme ještě vodou nebo mlékem, velmi dobré je zjemnit omáčku smetanou. Místo vody můžeme také omáčku zředit vývarem, vaříme-li k omáčce maso.


Fotky receptu Rajská omáčka - český fenomén:

Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Rajská omáčka - český fenomén
Fotky vložil: jirajanka,Mangovka,MichelePrg,vebaveba,piskotik,Marci7 
Hodnocení receptu Rajská omáčka - český fenomén
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Rajská omáčka - český fenomén
Obrázek uživatelky
profil
Rajskou jsem dneska vařila poprvé a musím uznat, že podle tohoto receptu byla skvělá. Jen jsem k cibuli přidala dvě střední mrkve a místo protlaku jsem dala sladký kečup. A k tomu jsme ještě udělala plněné papriky a jako přílohu jsem zvolila řýži. SmajlíkSmajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles