Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.12. 2018
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ranné brambory ve smetaně

fotka Ranné brambory ve smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Ranné brambory ve smetaně:

1 kg ranných brambor  | 1 lžíce Rama Créme Bonjour kostka  | 350 ml Rama Cremefine ke šlehání  | 50 g nízkotučného parmezánu  | 4 stroužky česneku  |  sůl, pepř, muskátový ořech

Postup přípravy receptu Ranné brambory ve smetaně:

Nové brambory buď oškrábeme nebo kartáčkem důkladně omyjeme a neloupáme. Syrové nakrájíme na plátky. Zapékací mísu vymažeme Ramou, plátky brambor naklademe tak, aby se překrývaly jako střešní tašky. Prolisovaný česnek smícháme s Ramou Cremefine, solí a nastrouhaným muškátovým oříškem. Touto směsí zalijeme brambory a pečeme ve vyhřáté, na 200 stupňů C, troubě. Krátce před dopečením je posypeme sýrem, ještě 10 minut dopékáme. Můžeme také posypat nasekanou natí zelené petrželky.


Fotky receptu Ranné brambory ve smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ranné brambory ve smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !