Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ražniči marinované v rajské šťávě

fotka Ražniči marinované v rajské šťávě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Ražniči marinované v rajské šťávě:

700 g vepřového ze žebírek, tedy to maso mezi nimi, nakrájené na 2 cm kostky  | 1 hrnek rajského džusu  | 3 zelené cibulky, nakrájené  | 4 stroužky česneku, rozdrcené  | 1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru  | 1 lžička majoránky  | 1/2 lžičky soli  | 1/2 lžičky pepře

Postup přípravy receptu Ražniči marinované v rajské šťávě:

Smíchejte vše krom masa, pak vše, teď už i maso dejte do plastikového sáčky, protřepte a marinujte 4 hodiny až přes noc.
Potom napíchejte na jehly, můžete protožit plátky slaniny, papriky, plátky cibule... S cibulí ale opatrmě, nepřipalte ji při grilování.


Fotky receptu Ražniči marinované v rajské šťávě:

Ražniči marinované v rajské šťávě
Ražniči marinované v rajské šťávě
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Ražniči marinované v rajské šťávě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !