Použité suroviny receptu Rebarborová omáčka s jahodami v pomalém hrnci:
1400 ml rebarbory
| 240 ml cukru
| 1/2 lžičky strouhané pomerančové kůry
| 1/2 lžičky mletého zázvoru
| kousek skořicové kůry
| 120 ml šťávy z bílého grapu
| 480 ml jahod
Postup přípravy receptu Rebarborová omáčka s jahodami v pomalém hrnci:
Do pomalého hrnce dejte rebarboru. Smíchejte cukr, pomerančovou kůru, zázvor a posypte tím rebarboru. Do hrnce přidejte skořici a šťávu z grapu. Vařte zakryté na LOW 5-6 hodin, az je rebarbora měkká. Do hrnce přidejte jahody, zakryjte a vařte ještě 1 hodinu. Odstraňte zázvorovou kůru.
Fotky receptu Rebarborová omáčka s jahodami v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!