Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řecké gyros

fotka Řecké gyros
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Řecké gyros:

800 g vepřové kýty(nebo jehněčího, hovězího zadního či kuřecího masa)  |  olej na pečení  | 3 lžičky Kotányi Mixu gyros

Postup přípravy receptu Řecké gyros:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme přibližně na 1 cm široké proužky. Necháme nahřát velkou pánev. Na rozpálený olej vložíme maso a jen za občasného míchání zprudka osmahneme, aby maso dostalo správnou barvu.
Poté přidáme 3 lžičky Kotányi Mixu Gyros a zvolna dopečeme, aby se maso nepřipálilo.
Podáváme s opékanými bramborami nebo bílým chlebem.


Fotky receptu Řecké gyros:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řecké gyros
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !