Vložil: | Ataner1 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Remoskové kuře:
1 kus kuře
| 200 g tvrdý sýr
| 1 kelímek sm.ke šlehání
| česnek
| máslo
Postup přípravy receptu Remoskové kuře:
Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme. Sýr nastrouháme. Remosku vymažeme máslem. Kuře zbavíme kůže a naporcujeme. Kousky omyjeme a necháme okapat. Každou porci dostatečně potřeme česnekem a vložíme do připravené remosky. Kuře v remosce posypeme sýrem a přelijeme šlehačkou. Pozor, kuře nesolíme!
Kuře je pečené tehdy, až se celý povrch pokryje zlatým povlakem a kůrčičkou.
Kuře v remosce podáváme horké. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.
Fotky receptu Remoskové kuře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!