Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řepa s pomerančem a koprem

fotka Řepa s pomerančem a koprem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Řepa s pomerančem a koprem :

5 středně velkých bulev řepy (asi 3/4 kg)  | 1/2 lžičky pomerančové kůry  | 1 lžička čerstvě posekaného kopru  | 1/4 šálku pomerančové šťávy

Postup přípravy receptu Řepa s pomerančem a koprem :

Do pekáče, jehož dno pokrývá voda do výše 1 cm, položíme řepu a přikryjeme pokličkou. Pečeme při 190°C asi 60 minut. Lehce odstraníme slupku a pokrájíme na proužky nebo na kostičky. Promícháme s pomerančovou šťávou, pomerančovou kůrou a koprem. Necháme vychladnout a podáváme.


Fotky receptu Řepa s pomerančem a koprem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řepa s pomerančem a koprem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !