Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Restovaná kořeněná játra

fotka Restovaná kořeněná játra
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Restovaná kořeněná játra:

250 g kuřecích jater  | 1/4 lžičky mletého zázvoru  | 3/4 lžičky pepře  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky papriky  | 4 stroužky česneku  | 1 lžička citronové šťávy  | 2 lžíce tuku

Postup přípravy receptu Restovaná kořeněná játra:

Játra omyjeme, očistíme a osušíme. Nakrájíme je na kousky velikosti mandle a ochutíme je směsí koření a prolisovaným česnekem. Vše dobře promícháme a necháme asi 15 minut marinovat. Rozpálíme velkou pánev (o průměru asi 30 cm) a rozpustíme v ní tolik tuku, aby jím bylo pokryto dno. Když je tuk dostatečně rozpálen, vložíme do něj kousky jater. Za stálého míchání je opékáme po všech stranách. Nesmíme je opékat déle než 60-70 sekund, játra musí zůstat křupavá a křehká! Podáváme například se zeleninovou oblohou a chlebem, s rýží či těstovinami.


Fotky receptu Restovaná kořeněná játra:

Restovaná kořeněná játra
Restovaná kořeněná játra
Fotky vložil: BADAČA 
Hodnocení receptu Restovaná kořeněná játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !