Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Reveňový závin

fotka Reveňový závin
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Reveňový závin:

Závinové těsto  | 1 kg reveně  | 200 g másla  | 250 g práškového cukru  | 1 lžička mleté skořice  | 100 g hrozinek  | 100 g strouhané housky

Postup přípravy receptu Reveňový závin:

Reveň oloupeme a pokrájíme na menší plátky. Na pomoučeném ubrusu vytáhneme zavinové těsto, odstřihneme a pokropíme rozpuštěným máslem. Vytažené těsto posypeme strouhanou houskou a polovinu těsta posypeme pokrájenou revení, hrozinkami, mletou skořicí a práškovým cukrem. Okraje těsta přehneme nahoru a zdvíháním ubrusu svineme. Těsto uložíme na dobře vymaštěný plech, povrch potřeme máslem a těsto upečeme v mírně vyhřáté troubě. Upečený a ještě horký závin posypeme práškovým cukrem.


Fotky receptu Reveňový závin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Reveňový závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !