Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řez z kyselého mléka

fotka Řez z kyselého mléka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Řez z kyselého mléka:

3 hrnky kyselého mléka  | 3 hrnky práškového cukru  | 3 hrnky hrubé mouky  | 1 malá lyžička jedlé sody  | 1 malá lyžička kakaa  | 1 balíček hrozinek

Postup přípravy receptu Řez z kyselého mléka:

Práškový cukr, hrubou mouku a kyselé mléko dobře promícháme, přidáme jedlou sodu. Nakonec kakao a hrozinky podle potřeby. Pečeme na plechu který si vymažeme stuženým tukem a vysypeme strouhankou, ve vyhřáté troubě asi 20 minut (záleží na troubě). Po upečení necháme chvíli vychladnout a pak už se do toho můžeme pustit! Přeji dobrou chuť. :-)


Fotky receptu Řez z kyselého mléka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řez z kyselého mléka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !