Těsto:
| 4 vejce
| 4 lžíce horké vody
| 150 g moučkového cukru
| 1 vanilkový cuk
| 80 g polohrubé mouky
| 80 g solamylu
| 2 a 1/2 lžičky prdopeče
| Krém:
| 2 vnilkové pudinky
| 50 g cukru
| 850 ml pomerančové šťávy
Postup přípravy receptu Řezy Lambáda :
Piškot upečeme a ještě horký polejeme 150 ml pomerančové šťávy(100% džus) POMERANČOVÝ KRÉM: Pudinky uvaříme v pom. šťávě a ještě teplý natřeme na piškotový korpus a necháme vychladit. Na vychlazený krém pak namažeme 400 - 500 ml šlehačky ušlehané s 1 ztužovačem. Zdobíme čokoládou, grankem.
Fotky receptu Řezy Lambáda :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!