Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řezy z acidofilního mléka

fotka Řezy z acidofilního mléka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Řezy z acidofilního mléka:

500 ml kyselého mléka  | 3 hrnky hrubé mouky  | 3/4 hrnku cukru krystalu  | 1 vejce  | 1/2 hrnku oleje  | 1 čajová lžička jedlé sody  | Poleva:  | 200 g čokolády na vaření  | 2 zakysané smetany

Postup přípravy receptu Řezy z acidofilního mléka:

Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady, nalijeme na vymazaný a vysypaný hlubší pekáč a upečeme při 180 st. 30 minut, poté necháme vychladnout, rozpustíme ve vodní lázni čokolády na vaření a vmícháme do nich kysané smetany a natřeme na řezy. Je to lahodná a rychlá buchtička. U nás dlouho nevydrží.


Fotky receptu Řezy z acidofilního mléka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy z acidofilního mléka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !