Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řezy z jemného těsta

fotka Řezy z jemného těsta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Řezy z jemného těsta:

500 g hub (hřiby a hřibovité houby)  | 30 g másla  | 400 g máslového těsta (280 g mouky, 180 g tuku, 2 žloutky, 1 lžíce mléka, citrónová kůra)  | 1 bílek  |  sůl

Postup přípravy receptu Řezy z jemného těsta:

Jemné máslové těsto rozdělíme na stejně tenké plátky. Mezi tři vložíme usekané na másle podušené houby. Na to přehodíme čtvrtý plát. Potřeme bílkem a celé pečeme. Po upečení se vše rozdělí na podlouhlé řezy. Podáváme teplé k žampiónům a k zelenému hrášku. Příprava máslového těsta: Tuk rozdělíme a vmícháme do mouky. Do dolíčku v mouce přidáme žloutky, mléko a citrónovou kůru. Těsto zpracujeme v bochánek, který necháme utuhnout.







Fotky receptu Řezy z jemného těsta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy z jemného těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice