Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řezy z kefíru

fotka Řezy z kefíru
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Řezy z kefíru:

2 dcl sklenky kefíru  | 3 dcl sklenky mouka polohr.  | 1 dcl sklenka oleje  | 2 dcl sklenka cukr moučka  | 2 ks celá vejce  | 1 lžíce kakaa  | 1 lžička jedlé sody  | Krém:  | 1 ks Hera nebo máslo  | 25-30 dkg cukr  | 2 ks tvarohu  | Poleva:  | 2 ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu Řezy z kefíru:

Všechny uvedené suroviny smícháme a rozetřeme na dobře vymazaný plech. Upečeme. Na vychladlý rozetřeme krém - třeme Heru nebo máslo, přidáme cukr a nakonec po troškách tvaroh. Nakonec polijeme polevou - necháme vychladnout a krájíme na kostky.


Fotky receptu Řezy z kefíru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy z kefíru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !