Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řezy ze svíčkové Djulbastija

fotka Řezy ze svíčkové Djulbastija
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Řezy ze svíčkové Djulbastija:

600 g svíčková  |  sůl  |  pepř  |  olej  | podle chuti česnek  | 1 sklenka sterilovaná zelenina

Postup přípravy receptu Řezy ze svíčkové Djulbastija:

Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm tenkých plátků, lehce naklepeme vlhkou paličkou, osolíme, opepříme a pokropíme olejem. Chvíli necháme proležet. Opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Hotové na talířích zastříkneme lisovaným česnekem a obložíme různými druhy sterilované zeleniny.


Fotky receptu Řezy ze svíčkové Djulbastija:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy ze svíčkové Djulbastija
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !