Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Římovské maso

fotka Římovské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Římovské maso :

3 cibule  | 4 kuřecí prsa  |  sladká paprika  | 1,5 dl vývaru či vody  | 300 g jogurtu  | 300 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Římovské maso :

3 cibule nakrájená na kolečka osmahneme na oleji dorůžova. Jakékoliv maso (kuře nebo vepřové plátky) obalit v mleté paprice (kdo má rád pálivější jídla, může přidat pálivou) a dát do pekáčku na cibuli, podlít 1,5 dl vody (nebo vývaru), péct 20 min. (kuře raději 35 min.) na 180-200°C. Pak na to vylít čistý jogurt smíchaný s 300 g strouhaného sýra a péct dalších 20 min. S bramborem a zelenininovým salátem je to vynikající jídlo.



Fotky receptu Římovské maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Římovské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !