Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Římská polévka s masem a žampiony

fotka Římská polévka s masem a žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Římská polévka s masem a žampiony:

1 a 1/2 litru vývaru  | 80 g uvařené rýže  | 50 g másla  | 1 menší cibule a mrkev  | 100 g žampionů i s nálevem  | 150 g telecího nebo hovězího masa  | 40 g sýra Primátor  | dle chuti: sůl a pepř  | dle potřeby: petrželka na ozdobení

Postup přípravy receptu Římská polévka s masem a žampiony:

Na másle zpěníme jemně nasekanou cibulku a na kolečka nakrájenou mrkev. Potom přidáme nadrobno krájené maso a zalijeme vývarem. Vaříme, až je maso měkké.
Vložíme vařenou rýži, nahrubo pokrájené žampiony i s nálevem a dochutíme. Jednotlivé porce posypeme jemně strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.


Fotky receptu Římská polévka s masem a žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Římská polévka s masem a žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc