Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Římská treska

fotka Římská treska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Římská treska:

4 filety z tresky (cca 150 g)  |  olivový olej  | 50 g celozrnné strouhanky  | 2 citrony - šťáva a pokrájená kůra  | 2 snítky rozmarýnu  | 2 lžíce nasekané petrželky  | 1 stoužek česneku-rozetřený  | 25 g nasekaných jader vlašských ořechů  |  chilli paprička

Postup přípravy receptu Římská treska:

Na pánvi zahřejeme trochu oleje, sejmeme z ohně a přidáme strouhanku, ořechy, kůru a šťávu z 1 citronu, polovinu rozmarýnu a polovinu petrželky. Plátky ryby směsí obalíme a zapečeme v předehřáté troubě (teplota 200) asi 25 minut. Zatím dobře promícháme česnek, kůru a šťávu z citronu, rozmarýn a petrželku (příp. chilli) a přidáme kapku olivového oleje. Hotové plátky ještě touto směsí pokryjeme. Podáváme s listovým salátem.



Fotky receptu Římská treska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Římská treska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !