Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řízečky nakyselo

fotka Řízečky nakyselo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Řízečky nakyselo:

500 g vepřového masa  |  sůl  |  mletý pepř  |  olej  | 1 cibule  | 1/2 hrnku mléka  | 3 lžíce polohrubé mouky  | 2 lžíce zavařeného kyselého kopru  | 1 lžíce octa  | 1 lžička cukru  | 1,5 kg vařených brambor

Postup přípravy receptu Řízečky nakyselo:

Vepřové maso omyjeme, nakrájíme na plátky, po krajích nařízneme a naklepeme paličkou. Osolíme ze všech stran.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na pánvi rozpálíme olej a vepřové plátky opečeme z obou stran. Přidáme cibuli, osmahneme a podlijeme malým množstvím vody. Vaříme 30 minut.
Do hrníčku nalijeme mléko, přidáme mouku a rozmícháme dohladka, tím vytvoříme zákletku.
Po 30-ti minutách přidáme zákletku k řízkům, přidáme kopr, zamícháme a krátce provaříme. Řízečky nakyselo dochutíme octem a cukrem, podle potřeby přisolíme.

Řízečky podáváme k vařeným bramborám.


Fotky receptu Řízečky nakyselo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízečky nakyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !