500 g vepřové kýty
| 100 g drůbežích jater
| 100 g uzeného masa
| 50 g taveného sýra
| 1 ks žloutek
| 100 g jablek
| 50 g žampiónů
| sladká paprika
| sůl
| olej
| Těstíčko:
| 0,5 dcl bílého vína
| 3 ks vejce
| 60 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Řízek:
Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, žloutkem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku, do něhož jsme přidali na tenké nudličky nakrájené jablko a žampióny. Řízek usmažíme a podáváme s bramborovou kaší a salátem.
Fotky receptu Řízek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!