Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řízky po námořnicku

fotka Řízky po námořnicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Řízky po námořnicku:

500 g hovězí kýty  |  sůl  | 50 g slaniny  | 50 g gramů mouky  | 50 g sádla  | 80 g zeleniny  | 50 g cibule  | 4 kuličky pepře  | 2 zrnka nového koření  | 1 jalovec  | 1 bobkový list  |  tymián  |  vývar  | 150 ml zakysané smetany

Postup přípravy receptu Řízky po námořnicku:

Z kýty si připravíme řízky, naklepeme, prošpikujeme nakrájenou na nudličky slaninou, osolíme, obalíme v mouce a zprudka osmažíme na sádle. V hrnci si na másle usmažíme cibuli a nakrájenou zeleninu, přidáme pepř, nové koření, tymián, jalovec a bobkový list. Přidáme řízky, zalijeme vývarem a udusíme do měkka. Řízky vyndáme, do omáčky nalijeme zakysanou smetanu ve které jsme rozmíchali mouku, povaříme, přecedíme a částí zalijeme řízky a částo podáváme zvlášť na polití přílohy.


Fotky receptu Řízky po námořnicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízky po námořnicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !