Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řízky z kachních jater na rumu

fotka Řízky z kachních jater na rumu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Řízky z kachních jater na rumu:

2 lžíce olivový olej  | 600 g kachní játra  | 2 lžíce ocet  | 750 g houby  | dle potřeby: sůl a pepř  | 1 dl rum

Postup přípravy receptu Řízky z kachních jater na rumu:

Kachní játra nejprve zbavíme blan, omyjeme a rozdělíme na malé řizečky o síle asi 1,5 cm. Dobře opepříme. Dále nakrájíme na plátky houby a za stálého míchání je 10 minut pečeme na oleji.

Houby rozložíme na teplé talíře. Z pánve slijeme tuk a na pánvi bez tuku pak smažíme kachní játra po obou stranách a velmi krátce. Hotové je urovnáme na talíře k houbám.

Pánev opět slijeme a ohřejeme v ní rum, přilijeme ocet a necháme projít opatrně varem. Vznikne nám voňavá omáčka, kterou přelijeme řízky a ihned a bez přílohy podáváme.



Fotky receptu Řízky z kachních jater na rumu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízky z kachních jater na rumu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !