Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rizoletto

fotka Rizoletto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rizoletto :

500 g mletého vepřového masa  | 1 cibule  |  kmín  |  rostlinný olej  |  pepř  |  sůl  |  voda  | 350 g Exclusive mražené polévkové směsi od Diony  |  sáčková rýže - nejlépe Panzani

Postup přípravy receptu Rizoletto :

Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zpěnit na rostlinném oleji nejlépe na velké pánvi. Přidáme mleté vepřové maso, osolíme a vařečkou maso roztláčíme a promíchávame s olejem, podlijeme asi 1 dl vody a pokračujeme. Přidáme kmín a černý mletý pepř. Směs mícháme a dusíme asi 1 hod. na mírném ohni. Každých 5 minut dobře odspoda zamícháme, a když třeba podlijeme vodou. Po 1 hod. dušení přidáme zeleninovou směs, uvedeme do varu a dusíme ještě asi 8 minut. (Na konci dušení už nesmí být ve směsi masa a zeleniny moc vody). Sáčkovou rýži uvaříme dle návodu. Na 1 sáček připadne asi 1/4 masovo zeleninové směsi, kterou s rýží dobře rozmícháme.


Fotky receptu Rizoletto :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoletto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !