Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rizoto po srbsku

fotka Rizoto po srbsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rizoto po srbsku:

400 g rýže  | 1/2 kg telecího plecka  | 100 g slaniny  | 100 g cibule  | 250 g papriky  | trochu kečupu  | trochu tuku  | trochu mleté papriky  | trochu pepře  | trochu soli  | 100 g sýra  | 250 ml vývaru

Postup přípravy receptu Rizoto po srbsku:

Roškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu, případně přidáme trochu tuku, nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme, přidáme mletou papriku, na malé kousky nakrájené telecí maso, posolíme, zalijeme vařícím vývarem (nebo vodou) a dusíme do poloměkka. Do udušeného masa přidáme na kolečka nakrájenou papriku, propláchnutou a odkapanou rýži, zalijeme vývarem (nebo vodou), povaříme a zakryté dusíme v troubě do měkka. Před podáváním promícháme. Na talířích polijeme kečupem a posypeme sýrem.



Fotky receptu Rizoto po srbsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto po srbsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !