Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s rybkami

fotka Rizoto s rybkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rizoto s rybkami:

200 g rýže  | 2 cibule  | 200 g celeru  | 1 lžíce oleje  | 500 ml zeleninového vývaru  | 100 ml bílého vína  | 400 g rybího filé  | 1 lžíce citronové šťávy  |  směs koření na ryby

Postup přípravy receptu Rizoto s rybkami:

Na oleji osmahneme rýži, na malé kostičky nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod pokličkou na mírném ohnu asi 10 minut. Rybí filé nakrájíme na menší kousky, smícháme s citrónovou šťávou a kořením na ryby a přidáme k rýži. Přilijeme víno a dusíme pod pokličkou dalších 10 - 15 minut.


Fotky receptu Rizoto s rybkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto s rybkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice