Čas malinČas malin Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.09. 2018
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rizoto se třemi druhy hub

fotka Rizoto se třemi druhy hub
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rizoto se třemi druhy hub:

15 g sušených smržů  | 15 g sušených hřibů  | 250 g žampiónů  | 1 ks cibule  | 1 lžíce másla nebo rostliného tuku  | 250 g rýže  |  sůl  | 1/8 l bílého vína  | 3/8 l vývaru  | 3 lžíce šlehačky  |  sýr na strouhání

Postup přípravy receptu Rizoto se třemi druhy hub:

sušené houby namočíme do vlažné vody, žampióny nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme do sklovata. Přidáme rýži, žampióny a namočené houby, které napřed vymačkáme. smísíme s vínem, přivedeme do varu i s vývarem a necháme při mírné teplotě 15 minut dojít. Přidáme šlehačku a podáváme s nastrouhaným sýrem a hlávkovým salátem.


Fotky receptu Rizoto se třemi druhy hub:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto se třemi druhy hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !