Použité suroviny receptu Rizoto se třemi druhy hub:
15 g sušených smržů
| 15 g sušených hřibů
| 250 g žampiónů
| 1 ks cibule
| 1 lžíce másla nebo rostliného tuku
| 250 g rýže
| sůl
| 1/8 l bílého vína
| 3/8 l vývaru
| 3 lžíce šlehačky
| sýr na strouhání
Postup přípravy receptu Rizoto se třemi druhy hub:
sušené houby namočíme do vlažné vody, žampióny nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme do sklovata. Přidáme rýži, žampióny a namočené houby, které napřed vymačkáme. smísíme s vínem, přivedeme do varu i s vývarem a necháme při mírné teplotě 15 minut dojít. Přidáme šlehačku a podáváme s nastrouhaným sýrem a hlávkovým salátem.
Fotky receptu Rizoto se třemi druhy hub:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!