Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.11. 2018
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rizoto z husy

fotka Rizoto z husy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rizoto z husy :

zbylé porce pečené husy  | 1 cibule  | 280 g rýže  | 3 lžíce sterilovaného hrášku  | 4 lžíce husího sádla  | 50 g strouhaného sýra  |  sůl  |  šťáva z pečené husy

Postup přípravy receptu Rizoto z husy :

Přebranou rýží propláchneme. Drobně pokrájenou půlku cibule zpěníme na 2 lžících husího sádla, přidáme rýži, osmažíme, zalijeme vodou, osolíme, přivedeme k varu a dále dusíme pod pokličkou na malém plaménku doměkka. Obrané maso pokrájíme na kousky, vložíme na drobně pokrájenou půlku cibule zpěněnou na dvou lžících sádla, lehce osmahneme, přidáme současně s ohřátým, okapaným hráškem k měkké rýži a lehce promícháme. Rizoto na talířícíh podlijeme horkou šťávou z pečené husy a posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Rizoto z husy :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto z husy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !