Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto z trouby

fotka Rizoto z trouby
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rizoto z trouby:

1 hrnek rýže  | 2 hrnky vody  | 1 cibule  | 2 lžíce oleje  | 2 zelené papriky  | 3 rajčata  | půl sáčku mražené zeleniny  | 1 konzerva vepřového masa ve vl. šťávě

Postup přípravy receptu Rizoto z trouby:

Cibulku zpěníme, přisypeme rýži a orestujeme, zalijeme 2 hrnky vody. Přidáme zeleninu, maso, okořeníme vegetou. Zakryjeme pokličkou a vložíme do rozehřáté trouby na 180°. Pečeme 1 hodinu.
Můžeme posypat sýrem. Papriky a rajčata nemusí být, stačí jen zmražená zelenina. Varianta bez masa je také výborná.



Fotky receptu Rizoto z trouby:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto z trouby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka