Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rizoto z trouby

fotka Rizoto z trouby
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rizoto z trouby:

1 hrnek rýže  | 2 hrnky vody  | 1 cibule  | 2 lžíce oleje  | 2 zelené papriky  | 3 rajčata  | půl sáčku mražené zeleniny  | 1 konzerva vepřového masa ve vl. šťávě

Postup přípravy receptu Rizoto z trouby:

Cibulku zpěníme, přisypeme rýži a orestujeme, zalijeme 2 hrnky vody. Přidáme zeleninu, maso, okořeníme vegetou. Zakryjeme pokličkou a vložíme do rozehřáté trouby na 180°. Pečeme 1 hodinu.
Můžeme posypat sýrem. Papriky a rajčata nemusí být, stačí jen zmražená zelenina. Varianta bez masa je také výborná.



Fotky receptu Rizoto z trouby:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto z trouby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !