Použité suroviny receptu Rizoto z vepřových ledvinek:
3 lžíce olej
| dle chuti: sůl a mletý bílý pepř
| 1 lžíce polévkové byliny
| 400 g rýže
| 1 ks cibule
| 1 lžička majoránka
| 500 g vepřové ledvinky
| 100 g strouhaný parmezán
| 100 g žampiony
Postup přípravy receptu Rizoto z vepřových ledvinek:
Cibuli oloupeme a jemně posekáme. Osmažíme ji na rozehřátém oleji.
Přidáme dobře očištěné a omyté ledvinky nakrájené na plátky a spolu s kousky žampionů krátce podusíme. Potom osolíme, okořeníme, přidáme propranou rýži, zalijeme půl litrem vody a dusíme.
Když je vše měkké, vmícháme parmezán a podáváme.
Fotky receptu Rizoto z vepřových ledvinek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!