Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto z vepřových ledvinek

fotka Rizoto z vepřových ledvinek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rizoto z vepřových ledvinek:

3 lžíce olej  | dle chuti: sůl a mletý bílý pepř  | 1 lžíce polévkové byliny  | 400 g rýže  | 1 ks cibule  | 1 lžička majoránka  |  500 g vepřové ledvinky  | 100 g strouhaný parmezán  | 100 g žampiony

Postup přípravy receptu Rizoto z vepřových ledvinek:

Cibuli oloupeme a jemně posekáme. Osmažíme ji na rozehřátém oleji.

Přidáme dobře očištěné a omyté ledvinky nakrájené na plátky a spolu s kousky žampionů krátce podusíme. Potom osolíme, okořeníme, přidáme propranou rýži, zalijeme půl litrem vody a dusíme.

Když je vše měkké, vmícháme parmezán a podáváme.



Fotky receptu Rizoto z vepřových ledvinek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto z vepřových ledvinek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc