Postup přípravy receptu Roastbeef na víně se sardelovou pastou:
Maso zlehka naklepeme. Potom lehce osolíme a dobře opepříme a nyní roštěnec omotáme provázkem, stáhneme ho do tvaru válečku.
Drobně nakrájíme cibuli. Připravíme si slepičí vývar z kostky. Ve víně rozpustíme solamyl.
Na pekáčku, ve kterém budeme maso péci, zpěníme na oleji cibuli. Přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přikryjeme pokličkou a dusíme pomalu ve vlastní šťávě. Přibližně po 40-ti minutách dušení maso potřeme sardelovou pastou.
Pak teprve dáme maso péct, přičemž je občas podléváme slepičím vývarem. Upečené maso vyjmeme, odstraníme provázek a nakrájíme na plátky. Do výpeku vlijeme víno s rozmíchaným solamylem, provaříme a případně zředíme slepičím vývarem.
Fotky receptu Roastbeef na víně se sardelovou pastou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!