Postup přípravy receptu Roastbeefové kornoutky plněné lučinou:
Maso očistíme, odblaníme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, kečupem a worcesterem. Na pekáček rozložíme nakrájenou cibulku, koření a vložíme maso. Potřeme olejem, přiklopíme a necháme uležet alespoň 24 hodin (po 12 hodinách maso obrátíme). Z naloženého masa stáhneme všechny ingredience, položíme ho na rošt a pečeme v troubě rozehřáté na 120°C přibližně 70 minut. Poté maso vyjmeme a necháme vychladnout. Nakrájíme na tenké plátky, nejlépe na nářezovém stroji. Ty svineme do kornoutku a plníme pomocí zdobičky směsí z Lučiny, nastrouhaných vajec a ostatních ingrediencí, určených na náplň, které jsme společně vymíchali do pěny.