Postup přípravy receptu Rohlíky s vepřovou panenkou:
Dva stroužky česneku oloupeme, prolisujeme či utřeme a promícháme se sladkou sójovou omáčkou, dijonskou hořčicí, zázvorem nasekaným nadrobno a olejem. Do této marinády vložíme vepřové panenky, zakryjeme fólií a necháme přes noc marinovat v chladu. Naložené maso vyjmeme z marinády a za častého otáčení grilujeme přibližně 12 až 15 minut (záleží na výšce masa). Během grilování je potíráme marinádou. Maso je nejkřehčí, když zůstane uvnitř trochu růžové. Bagetky nebo jiné pečivo dáme krátce rozpéct do rozehřáté trouby či pod gril. Pečivo pak rozkrojíme a potřeme majonézou ochucenou česnekem, poklademe listy salátu, rukoly, rozkrájenými rajčátky a plátky nakrájené panenky. Přiklopíme druhou částí rohlíku. Můžeme využít i jiné maso zbylé od večeře.