Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rohlíky zapékané v alobalu

fotka Rohlíky zapékané v alobalu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rohlíky zapékané v alobalu:

6 rohlíků  | 3 nožičky párků  |  máslo nebo margarín  |  tvrdý sýr nakrájený na 2 cm proužky v délce pečiva  |  sardelová pasta

Postup přípravy receptu Rohlíky zapékané v alobalu:

Každý rohlík rozřízneme podél, natřeme slabě máslem, sardelovou pastou (té dát jen ve velikosti třešňové pecky, je to pak moc slané), přidáme podélně rozkrojený párek, proužek tvrdého sýra, přiklopíme druhou půlkou rohlíku (ta je nenatřená), stlačíme a pevně zabalíme do alobalu. Dáme do vyhřáté trouby a zapékáme asi 10 minut. Rohlík musí být křupavý, náplň uvnitř teplá.


Fotky receptu Rohlíky zapékané v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rohlíky zapékané v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !