Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roláda v zelném listu

fotka Roláda v zelném listu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Roláda v zelném listu:

2 mrkve  |  cibule  | 500ml vody  | 2 kostky maggi karpatského čirého bujonu  | 12 zelných lsitů  |  kmín, sůl, pepř  | 500g mletého masa  | 100g cibule  |  lžíce másla  |  lžíce sekané petrželky  |  lžíce strouhanky  | 2 rohlíky  |  vejce a mléko

Postup přípravy receptu Roláda v zelném listu:

Cibuli nakrájíme na plátky a na másle osmahneme dozlatova. Namočené housky v mléce vymačkáme, smícháme s cibulí, osolíme, opepříme a nameleme. Do mletého masa přidáme petrželku, vejce a strouhanku a uhněteme.

Mezitím zelné listy krátce povaříme. Na osolené a opepřené listy klademe masovou směs, svineme a svážeme. Do vařící vody přidáme kostky MAGGI Karpatského čirého bujónu a krátce povaříme.

Pekáč vytřeme máslem, vyložíme silnějšími plátky cibule a karotky, na ně dáme roládu, zalijeme vývarem, posypeme kmínem a zakryté necháme asi 45 minut v troubě dusit.


Fotky receptu Roláda v zelném listu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roláda v zelném listu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !