Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roláda z krůty

fotka Roláda z krůty
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Roláda z krůty:

80 dkg krůtích prsíček  | špetka soli  | 1 hořčice  | lžička škrobové moučky  | 15 dkg anglické slaniny  | 8 dkg šunky  | 1 červená paprika  | 1 cibule  | 2 vejce  | 3 dkg másla  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Roláda z krůty:

Krůtí prsa rozkrojíme na tenký souvislý plát a
rozklepeme do šířky. Potřeme hořčicí, osolíme,
poprášíme škrobovou moučkou a poklademe částí
slaniny, šunkou, nudličkami papriky a kolečky
cibule.
Vejce umícháme na másle, navršíme na připravené
maso a stočíme do rolády. Zabalíme ji do dlouhých
plátků slaniny a ovineme silnou bílou nití.
Dáme do vymaštěného pekáčku a upečeme do měkka
za častého podlévání.
Po upečení necháme stát asi 5 min, pak odstraníme
nit a nakrájíme na porce.
Podávat můžeme teplou i studenou.


Fotky receptu Roláda z krůty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roláda z krůty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !