Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rolovaný bůček

fotka Rolovaný bůček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rolovaný bůček:

1,5 kg bůčku  | 350 g mraženého špenátu  | 2 cibule  | 1 červená paprika  | 8 lžiček smetany  | špetka soli  | 2 stroužky česneku  | špetka kmínu

Postup přípravy receptu Rolovaný bůček:

Z bůčku vykrájíme 8 masových plátků, sádlo nakrájíme na kostičky. Plátky naklepeme, osolíme a na střed dáme proužky cibule a papriky. Na ně položíme tři špalíčky špenátu a přelijeme smetanou ochucenou česnekem. Plátky zavineme, svážeme a okmínujeme. Pekáč naplníme kostičkami sádla, mírně je podlijeme a narovnáme na ně roládky. Pečeme 20 minut v troubě vyhřáté na 250 stupňů Celsia. Pak teplotu snížíme, sádlo zamícháme, rolády otočíme a pečeme ještě dalších 20 minut.


Fotky receptu Rolovaný bůček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rolovaný bůček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !