Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rošťáci - maso v marinádě

fotka Rošťáci - maso v marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Rošťáci - maso v marinádě:

4 vejce  | 4 lžíce solamylu  | kapku soli  | kapku pepře  | velká lžíce pl.hořčice  | 3-4 stroužky česneku  | podle chuti sojová omáčka  | 4 plátky vepřové kýty

Postup přípravy receptu Rošťáci - maso v marinádě:

Uděláme marinádu: Smícháme vejce, solamyl, sůl, pepř, hořčici, utřený česnek, sojovou omáčku.

Kýtu naklepeme, osolíme, opepříme, naložíme do marinády, necháme 24 hodin marinovat, poté opečeme na rozpáleném oleji.



Fotky receptu Rošťáci - maso v marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rošťáci - maso v marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles