Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rostbíf s pepřovou krustou

fotka Rostbíf s pepřovou krustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rostbíf s pepřovou krustou:

1.5 kg roštěnce  |  sůl  |  černý drcený pepř  | 4 lžíce oleje  | 4 lžíce nakládaného zeleného pepře  | 1 svazek petrželky  | 4 lžíce strouhanky  | 4 lžíce hořčice  | 12 větších brambor  | 1 cibule  | 100 g žampiónů  | 100 g šunky  | 100 g strouhaného sýra  | 200 ml masového vývaru z kostky

Postup přípravy receptu Rostbíf s pepřovou krustou:

Maso očistěte a vetřete do něj sůl s pepřem. Pekáč vymažte olejem a vložte maso tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř rozdrťte. Polovinu petrželky nasekejte, smíchejte s pepřem, strouhankou a hořčicí. Touto směsí maso potřete a pečte v předehřáté troubě při 170 stupních Celsia asi 90 minut. Mezitím důkladně omyjte brambory a uvařte je doměkka. Nechte je mírně zchladnout, rozpulte a seřízněte špičky, aby dobře stály. Pak je vydlabte jako soudky. Cibuli, žampiony a šunku nakrájejte. Směs osolte, opepřete a orestujte na zbylém oleji. Po zchladnutí vmíchejte nastrouhaný sýr, zbylou petrželku a naplňte brambory. Asi 15 minut před dopečením přidejte k masu plněné brambory a podlijte vývarem. Po upečení nechte maso 15 minut odpočinout a nakrájejte. Přelijte vypečenou šťávou.


Fotky receptu Rostbíf s pepřovou krustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rostbíf s pepřovou krustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka