Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roštěná podle uzenáře

fotka Roštěná podle uzenáře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Roštěná podle uzenáře:

4 hovězí roštěnky  | 4 silnější plátky šunky  |  cibule  |  mletý pepř  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Roštěná podle uzenáře:

Okrajové blány roštěnek několikrát nařízneme a naklepáme vlhkou paličkou. Osolíme, opepříme a poklademe silnějšími plátky šunky. Zavineme a spíchneme jehlou na maso. Dáme do menší nesmaltované misky a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusíme doměkka asi 25-30 minut. Misku se závitky vyjmeme, vyjmeme i závitky a koncentrovanou šťávu z masa zahustíme lžičkou mouky rozmíchané v troše studené vody. Krátce povaříme a dochutíme. Vmícháme 2 lžíce oleje a podáváme.


Fotky receptu Roštěná podle uzenáře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěná podle uzenáře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !