Vložil: | Jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Roštěná podle uzenáře:
4 hovězí roštěnky
| 4 silnější plátky šunky
| cibule
| mletý pepř
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Roštěná podle uzenáře:
Okrajové blány roštěnek několikrát nařízneme a naklepáme vlhkou paličkou. Osolíme, opepříme a poklademe silnějšími plátky šunky. Zavineme a spíchneme jehlou na maso. Dáme do menší nesmaltované misky a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusíme doměkka asi 25-30 minut. Misku se závitky vyjmeme, vyjmeme i závitky a koncentrovanou šťávu z masa zahustíme lžičkou mouky rozmíchané v troše studené vody. Krátce povaříme a dochutíme. Vmícháme 2 lžíce oleje a podáváme.
Fotky receptu Roštěná podle uzenáře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!