Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěná v trochu exotické úpravě

fotka Roštěná v trochu exotické úpravě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Roštěná v trochu exotické úpravě:

4 plátky roštěnky po zhruba 150 g  | 1 lžička soli  | 1 špetička drceného pepře  | 1 malá špetič­ka nastrouhaného muškáto­vého oříšku  | 2 lžíce oleje  | 1 větší cibule  | 2-3 stroužky česneku  | 2 lžíce sójové omáč­ky  | 1 lžička moučkového cuk­ru  | 1 oloupané rajče  | nejvýše 3 dl vody  | 1 lžička glutasolu

Postup přípravy receptu Roštěná v trochu exotické úpravě:

Roštěnky očistíme a rozklepe­me do tenka. Necelou půlku ci­bule nakrájené na malé kostičky spolu se stejně nakrájeným čes­nekem rozetřeme se solí širo­kým nožem na hrubší pastu. Do této masy vmícháme pepř, cukr, muškátový oříšek a sójovou omáčku. Roštěnky touto mariná­dou potřeme a dbáme na to, aby byly potřeny opravdu po ce­lé své ploše a všechnu mariná­du vypotřebujeme. Potřené roštěnky dáme přes sebe do misky a marinujeme alespoň 2 hodiny, ale uděláme dobře, když je připravíme den předem a necháme pod aloba­lem v misce dole v ledničce do druhého dne. V pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme zbytek cibule nakrájený na tenké plátky. Při­dáme maso s marinádou a chvíli opékáme na hodně rozpáleném oleji po obou stranách. Pak při­dáme nadrobno nakrájené rajče nebo lžíci rajčatového protlaku (kečup raději ne - je v tomto případě moc pronikavý), postupně přiléváme horkou vodu na potřebné množství šťávy a dodusí­me do měkka. Dochutíme gluta­solem.


Fotky receptu Roštěná v trochu exotické úpravě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěná v trochu exotické úpravě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle