Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roštěnky Csáky

fotka Roštěnky Csáky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Roštěnky Csáky:

4 roštěnky  |  sůl  |  mletý pepř  |  hladká mouka  | 40 g sádla  | 1 cibule  |  mletá sladká paprika  | 2 papriky  | 4 rajčata  | 2 dl kysané smetany  | Nádivka:  | 40 g uzené slaniny  | 1 cibule  | 1 paprika  | 2 rajčata  |  sůl  |  3 vejce

Postup přípravy receptu Roštěnky Csáky:

Roštěnky zbavíme loje a šlach, po obvodu nařízneme na třech místech, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme nádivkou. Roštěnky stočíme do závitků a svážeme tenkou nití. Závitky osolíme, poprášíme moukou a opečeme na rozehřátém sádle po všech stranách. Potom je vyjmeme a uložíme nejraději do nádoby z jenského skla, přikryjeme a necháme v teple. Na pánvi zpěníme drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme ji paprikou, zamícháme a podlijeme trochou vody. Osolíme a vlijeme na roštěnky. Dusíme je pod pokličkou v malém množství šťávy. Když maso napůl změklo, přidáme pokrájená rajčata a papriky (nebo sterilované lečo). Měkké závitky vyjmeme z nádoby, odstraníme nitě a zbylou šťávu zahustíme kysanou smetanou, do níž jsme rozkvedlali lžíci mouky. Podle chuti dokořeníme. Závitky pokrájíme na kolečka, vložíme do omáčky, prohřejeme a podáváme s haluškami. Příprava nádivky: Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme, přidáme drobně pokrájenou cibuli, zelenou papriku bez jadérek pokrájenou na kolečka, zamícháme a posléze přidáme ještě oloupaná a pokrájená rajčata. Vše osolíme a za stálého míchání dusíme doměkka. Potom vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je ztuhnout.


Fotky receptu Roštěnky Csáky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěnky Csáky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !