Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roštěnky Csikós

fotka Roštěnky Csikós
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Roštěnky Csikós:

4 roštěnky  |  sůl  |  mletý pepř  | 40 g sádla  | 3 lžíce oleje  | 1 cibule  |  mletá sladká paprika  | 1,5 dl vývaru  | I,5 dl kysané smetany  | 4 tenké plátky uzené slaniny

Postup přípravy receptu Roštěnky Csikós:

Roštěnky zbavíme tuku a šlach, po obvodu nařízneme na třech místech, prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle a přeložíme do nádoby z jenského skla. K sádlu přilijeme olej, zpěníme v něm drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zalijeme vývarem, do základu vložíme roštěnky a dusíme je doměkka. Měkké maso přeložíme na mísu, do šťávy přilijeme kysanou smetanu, uvedeme do varu a nalijeme na roštěnky. Každý plátek masa ozdobíme tenkým plátkem slaniny, které jsme předem nařízli na jedné straně několika zářezy a opekli na pánvičce. Podáváme s nudlemi.


Fotky receptu Roštěnky Csikós:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěnky Csikós
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !